Pusca airsoft AEG CM16 ARP 9 Battleship Grey E.T.U G&G

Hover over an image to enlarge

GIG-01-021253
Pret vechi: 1,299.00 Lei
1,199.00 Lei
(TVA inclus) Discount: 100.00 Lei
Stoc epuizat
Puncte premiu: 36 puncte

Noi (AirSoft Ieftin) vă vom adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul este în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Dacă doriți să eliminați datele dvs. personale, trimiteți un e-mail la adresa comenzi@airsoftieftin.ro.

Dacă considerați că datele dvs. personale au fost utilizate în mod abuziv, aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere . Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod greșit datele dvs.

Pusca airsoft electrica AEG CM16 ARP 9 din gama Combat Machine, cu sistem E.T.U (Electronic Trigger Unit), marca G&G, varianta Battleship Grey....
Livrare
Modalitati de plata
Avantaje

Pusca airsoft electrica AEG CM16 ARP 9 din gama Combat Machine, cu sistem E.T.U (Electronic Trigger Unit), marca G&G, varianta Battleship Grey.

CM16 ARP 9 prezinta o atentie sporita la detalii si prezinta finisaje high end precum si componente interne de cea mai buna calitate.

Corpul exterior al replicii a fost construit dintr-un mix de metal si polimer de cea mai buna calitate, fapt ce a dus la micsorarea masei si sporirea gradului de manevrabilitate al acesteia.

Corpul armei, manerul ergonomic si patul sunt confectionate din polimer, iar ulucul de tip M LoK este confectionat din metal.

In loc de ascunzator de flacara, G&G a optat pentru dotarea lui ARP 9 cu un amplificator de sunet ce sporeste senzatia de realism.

ARP 9 marca G&G este dotat cu un sistem Electronic Trigger Unit (E.T.U) fapt ce imbunatateste considerabil raspunsul tragaciului la actionare.

Sistemul ectronic Mosfet integrat are functia de franare activa a motorului fiind programabil cu urmatoarele functii: Safe / Semi / Auto sau Safe / Semi / 3 rd Burst.

Pachetul include:

  • CM16 ARP 9 Battleship Grey
  • Instructiuni
Energie maxima (J):
1.26
Gearbox:
v2
Hop Up:
DA
Lungime teava (mm):
128
Producator:
G&G Armament
Viteza maxima cu 0.20g (m/s):
125
Platforma/Model:
ARP
Propulsie:
Electric
Culoare:
negru / gri
Greutate (g):
2400
Capacitate incarcator (bile):
300
Material:
ABS+Metal
Lungime (mm):
490-590
Recul/Blow Back:
NU
Bile airsoft recomandate:
0.25-0.28g

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Transport Gratuit

Pentru comenzi mai mari de 200 lei

Garantie si service de calitate

Oferim service si upgrade-uri la toata gama de arme airsoft

Retur in termen de 30 de zile

Aveti 30 de zile pentru a testa achizitia