Pistol airsoft Hi-capa 5.1 Stainless GBB Tokyo Marui

Hover over an image to enlarge

Pret vechi: 850.00 Lei
820.00 Lei
(TVA inclus) Discount: 30.00 Lei
in stoc
Puncte premiu: 25 puncte
+
Cumpara acum
Hi-Capa 5.1 Stainless este un pistol semiautomat cu propulsie pe green gas si recul , fabricat in Japonia de catre Tokyo Marui. Acest...
Livrare
Modalitati de plata
Avantaje

Hi-Capa 5.1 Stainless este un pistol semiautomat cu propulsie pe green gas si recul, fabricat in Japonia de catre Tokyo Marui.

Acest model este probabil la fel de legendar ca si compania care il produce, fiind unul din cele mai indragite si cunoscute pistoale de airsoft. Foarte multi producatori de airsoft au incercat sa copieze acest model, insa niciunul nu se apropie de standardele Tokyo Marui.

Hi-Capa 5.1 Stainless reuseste un grupaj excelent si la distante mari si este un pistol extrem de fiabil in timp. Pentru acest model exista si magazie extinsa de 50 de bile, in cazul in care cele 31 de bile care incap in incarcatorul standard nu va sunt suficiente. Atentie insa, 5.1 este un model cu dimensiuni generoase, daca aveti maini mai finute va recomandam sa alegeti fratele mai mic, Hi-Capa 4.3, vi se va potrivi mult mai bine, iar performantele vor fi tot de exceptie.

Fara indoiala, produsele Tokyo Marui reprezinta cele mai avansate si performante replici existente pe piata. Compania Japoneza Tokyo Marui a pus bazele airsoft-ului inca de la infiintarea sa in anul 1965 iar replicile sale sunt contruite din cele mai bune materiale si prezinta finisaje de exceptie. Important de stiut este faptul ca produsele acestei companii nu au piese exterioare din metal deoarece sunt replici destinate jocului unde greutatea si echilibrarea armelor sunt esentiale. Masele plastice utilizate sunt foarte avansate, rezistenta acestora la uzura fiind ridicata. Astfel, armele confectionate din ABS prezinta o masa mai scazuta decat cele confectionate din metal si absorb foarte bine socurile mecanice.

Un alt aspect important de care trebuie sa tineti cont este energia si viteza dezvoltata de replicile Marui. La prima vedere, doar privind datele tehnice, putem deduce ca acestea sunt limitate ca eficienta. Nimic mai eronat in cazul de fata, energia mica nu are legatura cu precizia si distanta maxima de lovire a tintei. Pistoalele Tokyo Marui au o precizie formidabila datorita componentelor de inalta calitate (teava, camera de aer, hop-up), fiind capabile sa loveasca o tinta umana la distante de peste 30 m.

Pachetul include:

  • Hi-Capa 5.1 Stainless
  • instructiuni
  • bile de test
  • tija curatare
Energie maxima (J):
0.9
Hop Up:
DA
Viteza maxima cu 0.20g (m/s):
84
Platforma/Model:
COLT / HI-CAPA
Producator:
Tokyo Marui
Propulsie:
Green Gas
Culoare:
Crom
Greutate (g):
850
Capacitate incarcator (bile):
31
Material:
ABS+Metal
Lungime (mm):
222
Recul/Blow Back:
DA
Bile airsoft recomandate:
0.20-0.25g

Modelul acesta este 100% Tokyo Marui sau este facut tot in Taiwan sub brend Tokyo Marui?
Raspuns AirsoftIeftin: Este un Marui 100% original
Scrie un comentariu
Produse recomandate Produse recomandate
Transport Gratuit

Pentru comenzi mai mari de 200 lei

Garantie si service de calitate

Oferim service si upgrade-uri la toata gama de arme airsoft

Retur in termen de 30 de zile

Aveti 30 de zile pentru a testa achizitia