Pistol airsoft FNX-45 Tactical Tokyo Marui

Hover over an image to enlarge

4952839142917
950.00 Lei
(TVA inclus)
Stoc epuizat
Pretul in puncte: 950 puncte
Puncte premiu: 29 puncte
Noul model FNX-45 cu propulsie pe gaz a fost produs sub licența FN Herstal . Modelul real, pistolul calibru .45 ACP este alimentat de un incarcator de...
Livrare
Modalitati de plata
Avantaje

Noul model FNX-45 cu propulsie pe gaz a fost produs sub licența FN Herstal. Modelul real, pistolul calibru .45 ACP este alimentat de un incarcator de 15 cartușe. Acesta a fost bazat pe designul tactic FNP-45, realizat special pentru programul Combat Pistol Joint. Scopul lui a fost să creeze un nou pistol pentru trupele americane.
În ceea ce privește proiectul de bază, s-au introdus modificări minore, însă acestea au dus la o mai mare ergonomie. Mansonul a fost reproiectat astfel încât teava externa să se sprijine mai jos. Datorită acestui lucru, tragatorul poate controla mai bine reculul. Pistolul vine cu patru panouri spate pentru prindere, interschimbabile. Acest lucru permite utilizatorului să ajusteze aderența la propria anatomie într-o măsură limitată. O altă schimbare mică este textura agresivă a unui crosei, determinând arma să se situeze mai ferm în mâini. Toate functiile replicii sunt ambidextre.
Fara indoiala, produsele Tokyo Marui reprezinta cele mai avansate si performante replici existente pe piata. Compania Japoneza Tokyo Marui a pus bazele airsoft-ului inca de la infiintarea sa in anul 1965 iar replicile sale sunt contruite din cele mai bune materiale si prezinta finisaje de exceptie. Important de stiut este faptul ca produsele acestei companii nu au piese exterioare din metal deoarece sunt replici destinate jocului unde greutatea si echilibrarea armelor sunt esentiale. Masele plastice utilizate sunt foarte avansate, rezistenta acestora la uzura fiind ridicata. Astfel, armele confectionate din ABS prezinta o masa mai scazauta decat cele confectionate din metal si absorb foarte bine socurile mecanice.
Un alt aspect important de care trebuie sa tineti cont este energia si viteza dezvoltata de replicile Marui. La prima vedere, doar privind datele tehnice, putem deduce ca acestea sunt limitate ca eficienta. Nimic mai eronat in cazul de fata  - energia mica nu are legatura cu precizia si distanta maxima de lovire a tintei. Pistoalele Tokyo Marui au o precizie formidabila datorita componentelor de inalta calitate (teava, camera de aer, hop-up), fiind capabile sa loveasca o tinta umana la distante de peste 30 m.

Pachetul include:

  • FNX-45 Tactical Tokyo Marui
  • Plasele de schimb
  • bile de test

 

Energie maxima (J):
1
Hop Up:
DA
Viteza maxima cu 0.20g (m/s):
94
Platforma/Model:
FN
Producator:
Tokyo Marui
Propulsie:
Green Gas
Culoare:
Tan / Coyote
Greutate (g):
830
Capacitate incarcator (bile):
29
Material:
ABS+Metal
Lungime (mm):
220
Recul/Blow Back:
DA
Bile airsoft recomandate:
0.20-0.25g

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse recomandate Produse recomandate
La acelasi pret! La acelasi pret!
Transport Gratuit

Pentru comenzi mai mari de 200 lei

Garantie si service de calitate

Oferim service si upgrade-uri la toata gama de arme airsoft

Retur in termen de 30 de zile

Aveti 30 de zile pentru a testa achizitia