Pistol airsoft Beretta M9 Tactical Master Tokyo Marui

Hover over an image to enlarge

849.00 Lei
(TVA inclus)
Stoc epuizat
Puncte premiu: 25 puncte

Noi (AirSoft Ieftin) vă vom adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul este în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Dacă doriți să eliminați datele dvs. personale, trimiteți un e-mail la adresa comenzi@airsoftieftin.ro.

Dacă considerați că datele dvs. personale au fost utilizate în mod abuziv, aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere . Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod greșit datele dvs.

Beretta M9 Tactical Master este un pistol semiautomat cu propulsie pe green gas si recul , fabricat in Japonia de catre Tokyo Marui. Tactical Master...
Livrare
Modalitati de plata
Avantaje

Beretta M9 Tactical Master este un pistol semiautomat cu propulsie pe green gas si recul, fabricat in Japonia de catre Tokyo Marui. Tactical Master este o varianta derivata din M92F Military, tot de la Tokyo Marui. Acest model isi propune sa fie o varianta usor tacticizata a clasicului M9 si vine cu un design nou al mansonului si cu un grip texturat excelent.

Fara indoiala, produsele Tokyo Marui reprezinta cele mai avansate si performante replici existente pe piata. Compania Japoneza Tokyo Marui a pus bazele airsoft-ului inca de la infiintarea sa in anul 1965 iar replicile sale sunt contruite din cele mai bune materiale si prezinta finisaje de exceptie. Important de stiut este faptul ca produsele acestei companii nu au piese exterioare din metal deoarece sunt replici destinate jocului unde greutatea si echilibrarea armelor sunt esentiale. Masele plastice utilizate sunt foarte avansate, rezistenta acestora la uzura fiind ridicata. Astfel, armele confectionate din ABS prezinta o masa mai scazuta decat cele confectionate din metal si absorb foarte bine socurile mecanice.
Un alt aspect important de care trebuie sa tineti cont este energia si viteza dezvoltata de replicile Marui. La prima vedere, doar privind datele tehnice, putem deduce ca acestea sunt limitate ca eficienta. Nimic mai eronat in cazul de fata, energia mica nu are legatura cu precizia si distanta maxima de lovire a tintei. Pistoalele Tokyo Marui au o precizie formidabila datorita componentelor de inalta calitate (teava, camera de aer, hop-up), fiind capabile sa loveasca o tinta umana la distante de peste 30 m.

Pachetul include:

  • Beretta M9 Tactical Master
  • instructiuni
  • bile de test
Energie maxima (J):
0.72
Hop Up:
DA
Producator:
Tokyo Marui
Viteza maxima cu 0.20g (m/s):
88
Platforma/Model:
BERETTA / TAURUS
Propulsie:
Green Gas
Culoare:
negru / gri
Greutate (g):
740
Capacitate incarcator (bile):
26
Material:
ABS+Metal
Lungime (mm):
211
Recul/Blow Back:
DA
Bile airsoft recomandate:
0.20-0.25g

Se poate aduce la comanda, eventual alt M9 de la Tokio Marui? Ce e plastic si ce metal la aceasta replica? Multumesc!

Raspuns ADMIN : Se poate aduce orice Tokyo Marui. Plastic la aceasta replica este exteriorul. Metal tragaciul si componentele interne,.
Scrie un comentariu
Produse recomandate Produse recomandate
Transport Gratuit

Pentru comenzi mai mari de 200 lei

Garantie si service de calitate

Oferim service si upgrade-uri la toata gama de arme airsoft

Retur in termen de 30 de zile

Aveti 30 de zile pentru a testa achizitia