Set cap piston + cap cilindru v3 E&L

Hover over an image to enlarge

EIL-08-006828
Pret vechi: 69.00 Lei
55.00 Lei
(TVA inclus) Discount: 14.00 Lei
Stoc epuizat
Puncte premiu: 2 puncte

Noi (AirSoft Ieftin) vă vom adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul este în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Dacă doriți să eliminați datele dvs. personale, trimiteți un e-mail la adresa comenzi@airsoftieftin.ro.

Dacă considerați că datele dvs. personale au fost utilizate în mod abuziv, aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere . Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod greșit datele dvs.

Set de upgrade format din cap de piston si cap de cilindru. Piesele sunt fabricate de E&L, producatorul celor mai realiste variante de AK existente pe...
Livrare
Modalitati de plata
Avantaje

Set de upgrade format din cap de piston si cap de cilindru. Piesele sunt fabricate de E&L, producatorul celor mai realiste variante de AK existente pe piata. 

Piesele sunt compatibile cu replicile cu gearbox V3 si sunt fabricate din nylon ranforsat. 

La cerere asiguram montaj in service-ul nostru.

 

Producator:
E&L

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Transport Gratuit

Pentru comenzi mai mari de 200 lei

Garantie si service de calitate

Oferim service si upgrade-uri la toata gama de arme airsoft

Retur in termen de 30 de zile

Aveti 30 de zile pentru a testa achizitia