Adaptor amortizor pentru MB01, MB04, MB05, MB06,MB13, L96

Hover over an image to enlarge

90.00 Lei
(TVA inclus)
Stoc epuizat
Puncte premiu: 3 puncte

Noi (AirSoft Ieftin) vă vom adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul este în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Dacă doriți să eliminați datele dvs. personale, trimiteți un e-mail la adresa comenzi@airsoftieftin.ro.

Dacă considerați că datele dvs. personale au fost utilizate în mod abuziv, aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere . Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod greșit datele dvs.

Adaptor cu filet de 14 mm counterclockwise ( in sens invers acelor de ceasornic ) pentru replicile MB01, MB04, MB05, MB06,M13 produse de Well, precum si...
Livrare
Modalitati de plata
Avantaje

Adaptor cu filet de 14 mm counterclockwise ( in sens invers acelor de ceasornic ) pentru replicile MB01, MB04, MB05, MB06,M13 produse de Well, precum si L96, AW308, Urban Sniper.

 

 

Producator:
well

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Transport Gratuit

Pentru comenzi mai mari de 200 lei

Garantie si service de calitate

Oferim service si upgrade-uri la toata gama de arme airsoft

Retur in termen de 30 de zile

Aveti 30 de zile pentru a testa achizitia